Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Hitsu-kun

Problemy z Megablaxem.

11 posts in this topic

Chcę spytać TYCH którym się udało stworzyć postacie dzięki megablaxowi o parę spraw.

 

1. Jakiego Frameworka używacie?

2. Którego sposobu używacie? (Gothrek / DarkWizard)

3. Jaki system posiadacie (XP / XP + Service pack 2 / ME )

4. Czy działa na serverze z LACD (trzeba wtedy podać w okienku gdzie podajemy lokacje wow.exe lokacje lacd.exe?)

5. Czy coś nie umknęło DarkWizardowi w tutku, co Wy poprawiliście i wam działa?

6. Czy przy uruchamianiu megablaxa wyskakuje wam takie coś : http://img180.imageshack.us/img180/9816/blad001nk3.jpg ? ??

 

Proszę o szybką odpowiedz, oczywiście pomógł poleci.

 

Pogo masz okazje pierwszy raz mi pomóc :P

 

[ Dodano: Nie 27 Sie, 2006 ]

DarkWizard, co to SS_HASH...bo to chyba jest potrzebne u Ciebie w megabloxie na screenie pisze SS_HASH FOUND ... wtf?

Share this post


Link to post
Share on other sites
po 1 uzywam wersji od darka ona jest nowsza = dziala
[quote name="Hitsu-kun"]1. Jakiego Frameworka używacie?[/quote] 2
[quote name="Hitsu-kun"]3. Jaki system posiadacie (XP / XP + Service pack 2 / ME )[/quote]XP prof SP2
[quote name="Hitsu-kun"]. Czy działa na serverze z LACD (trzeba wtedy podać w okienku gdzie podajemy lokacje wow.exe lokacje lacd.exe?)[/quote] dUNNo
[quote name="Hitsu-kun"]5. Czy coś nie umknęło DarkWizardowi w tutku, co Wy poprawiliście i wam działa?[/quote]ee nie
[quote name="Hitsu-kun"]6. Czy przy uruchamianiu megablaxa wyskakuje wam takie coś : [url]http://img180.imageshack..../blad001nk3.jpg[/url] ?[/quote]
mi sie to pojawia klikam ok i dziala ...

DAWAJ POMOGL !! ! :-x :-x :-x :-x xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za chwile xD

 

Następna seryjka :P

 

1. A na wszystkich serverach Ci to działa?

2. Co się dzieje po kliknięciu przycisku INJECT ? (u Ciebie)

3. Czy napewno robisz WSZYSTKO TAK SAMO jak w tutku DW?

4. Czy jesteś gotów przyjąć POMĂGÂŁ?:P

Share this post


Link to post
Share on other sites
1. A na wszystkich serverach Ci to działa?
ta
2. Co się dzieje po kliknięciu przycisku INJECT ? (u Ciebie)
cos tam pisze w tym progsie :P
3. Czy napewno robisz WSZYSTKO TAK SAMO jak w tutku DW?
ta
4. Czy jesteś gotów przyjąć POMĂGÂŁ?:P
Ofc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak najbardziej na siłe podarowałem Ci pomógł ^_^

 

Jak klikniesz Inject to nie masz żadnego błędu ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drobnego to ja ci moge guza zrobić :P

 

wrrrrr nadal nie rozumiem czemu Ty nie masz tego błędu...Boże...CZEMU ON NIE JA?! ON NIE ZASÂŁUÂŻYÂŁ! :shock: :cry: :cry: :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

to super nazly sie 5.50 :] nr konta dam ci w mp(wiem moja pomoc jest bezcena ale dla ciebie tylko 5.50 )

niech ktos zamknie ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problemów ciąg dalszy..

 

blad003nj2.jpg

 

To wygląda tak, zrobiłem tą dziwną postać z dziwnymi statami.. cooper to dałem tyle ile jest w okienku i nie zmienialem. To chyba bylo za duzo chociaz nie jestem pewny ..no więc następnie wyłączyłem wowa i megablaxa, zmienilem realmlist spowrotem, a tera myk.. próbuje połączyć się z serverem po tym jak pierwszy raz padł i się nie da..inni mogą ja nie moge..jest connectin -> unable to connect... a jak próbuje zrobić postać megablaxem i po kliknięciu inject a nastepnie zalogowaniu mam authen... -> unable to connect, a w megablaxie (patrz. screen) wyskakuje dziwna linijka informująca o utracie połączenia, wie ktoś co to ? lub jak temu zaradzić ? mnie nerwica przez to bierze ><

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0