Pitu 0 Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Zostało paru ludzi ze starej ekipy, w tym ja, Anim, Blasto i kilku innych. Pojawiło się też troche nowych twarzy. Wbijaj to sam się przekonasz. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 zapraszamy Evermoon horda Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Nikt nie pisał a już kilka dni event trwa, ale do 31 grudnia na wszystkich realmach rate XP zostały zwiększone dwukrotnie (Tauri z 1x do 2x, Evermoon z 2x do 4x, Warriors of Darkness z 15x do 30x). Więcej info: https://tauriwow.com/news/527 Dobra szansa na szybkie wylevelowanie postaci jak ktoś chce zacząć grę na najlepszym serwerze MoP jaki istnieje. Na serwerze jest również RaF (wszystkie mnożniki XP są 3-krotnie większe co na chwilę obecną daje 6x/12x/90x na realmach). Na serwerze spokojnie idzie wbić Loremastera bez autocomplete. PS: Zapraszamy przede wszystkim na Evermoon, chyba, że ktoś lubi na worldzie rozmawiać po węgiersku. Venator 1 Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 https://tauriwow.com/news/536 https://beta.atlantiss.eu/news/313/atlantiss-dragonwraths-journey-to-continue-on-tauri Serwery Tauri i Atlantiss zaczęły ze sobą współpracować! O ile dobrze zrozumiałem - od 29 stycznia dostępne będą transfery postaci z ATS do Tauri (pytałem na discordzie jak to jest z wyborem realmów - jeszcze nie wiadomo). W newsie od ATS jest napisane, że można już zakładać konta na Tauri, także pewnie nie będzie to trudne. Dodatkowo, na discordzie Tauri zawitał dedykowany kanał "#general_pl", dedykowany specjalnie dla nas. Jest to pierwszy taki kanał u nich (nie licząc węgierskiego, ale ich rodzimy język nie powinien dziwić), także zostaliśmy poniekąd wyróżnieni. Została także wprowadzona komenda ".blizzlikexp" dla osób, które chcą jednak levelować z rate 1x na Evermoon (który ma domyślnie 2x). Tak jak pisałem wcześniej - zapraszamy przede wszystkim na realm Evermoon - frakcja dowolna, każdy znajdzie coś dla siebie. Link to post Share on other sites
Cevillus 5 Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 Fajne uczucie, gdy twoja postać ze starego Sunwella, z achievami jeszcze z 2010r. przejdzie już przez trzeci serwer i trzeci dodatek MoP jest w moim prywatnym rankingu drugim najlepszym dodatkiem w jaki grałem po wotlku (w tbc nigdy nie grałem). Frost mag pvp na Pandarii to czysta przyjemność. Bardzo chętnie pogram czekając na MoPa od Sunwella, który może kiedyś będzie. Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 Nie grałeś na tbc nigdy xD? Link to post Share on other sites
Cevillus 5 Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 Młody jestem A jak ktoś zaczął na wotlku to cofanie się do tbc mogło się skończyć odbiciem, przez te wszystkie df'y, dual spece, mounty itd. To, że nie grałem to nie znaczy, że nie doceniam tbc. Po prostu nie mogę go umieścić w rankingu bo nie sprawdziłem osobiście. Sanay 1 Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 W sumie dobrze bo nudny dodatek Link to post Share on other sites
Andrze786 2 Posted January 25, 2019 Report Share Posted January 25, 2019 https://community.tauriwow.com/index.php?/topic/2132/ Tu po węgiersku toczą się dyskusje na temat formy transferów. W skrócie ma być po 2000 złota na postać, transfer postaci 80+, mounty, acziwy i itemy przechodzą na nowe konto. Link to post Share on other sites
Mikiwow 0 Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Witam, przeniosłem 4 postacie z Atlantissa na realm Tauri, migracja jest możliwa na Evermoon, ale mam do was pytanie. Są polskie gildie na Tauri, ktoś z was aktywnie gra ? Czy przenosić postać na Evermoon i tam szukać ? Szukam gildii do wspólnego grania, a na forum Tauri nic nie mogę niestety znaleźć. Pozdro ! Link to post Share on other sites
angarus21 7 Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Zdaje się, że jest jedna polska gildia na Evermoon, ale zdecydowanie polecam gildię Prime, mili pomocni ludzie a przede wszystkim są aktywni. Jeśli szukać gildii to tylko na Evermoon - skorzystaj z guild finder, ze względu na to, że nie znajdziesz anglojęzycznej a tymbardziej polskiej na realmie Tauri. Evermoon jest x2, ale dzięki transferom z Atlantiss uruchomili komendę .blizzlikexp, która zmienia exp na x1 i odwrotnie, nie trzeba się wylogowywać. Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 19 godzin temu, Mikiwow napisał: Witam, przeniosłem 4 postacie z Atlantissa na realm Tauri, migracja jest możliwa na Evermoon, ale mam do was pytanie. Są polskie gildie na Tauri, ktoś z was aktywnie gra ? Czy przenosić postać na Evermoon i tam szukać ? Szukam gildii do wspólnego grania, a na forum Tauri nic nie mogę niestety znaleźć. Pozdro ! W hordzie na Evermoon co najmniej 3 polskie gildie - z czego 2 rajdują full ToT hc. Nie wiem jak w ally z progressem, ale 1 gildia polska na pewno jest. Transferowanie się lub ogólnie gra na realmie Tauri to strzał w kolano, bo co z tego, że populacja większa, skoro 80% graczy to wegrusy? Dlatego w każdym poście tutaj podkreślam zawsze, że zapraszam na Evermoon. Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 https://tauriwow.com/news/543 Dzisiaj i jutro to ostatnie dni na przeniesienie swoich postaci z ATS na Tauri, tak w ramach przypomnienia. Od półoncy 1 kwietnia nie będzie już takiej możliwości. Venator 1 Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 @GuessWhosBack gracie gdzieś większą PL gildią? Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Ja obecnie jedyne co gram to AH. Są jednak większe PL gildie (realm Evermoon), które robią zarówno 10tki HC jak i 25tki HC. Głównie po stronie hordy. Polskich gildii PvP chyba brak. Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Po stronie hordy sa 3-4 polskie gildie, 2 aktywnie raidujace caly kontent Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Ok, czyli po stronie Ally pewnie są jakieś niedobitki. Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 sa gildie pve natomiast nie sadze by to byli Polaki. Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 SoO normal wychodzi 31 lipca, razem z Timeless Isle oraz 1wszym wingiem SoO na flex. Heroic SoO i pierwszy wing na LFR wychodzi tydzień później. Cała rozpiska wypuszczenia patcha 5.4 tutaj: https://tauriwow.com/news/556 Venator 1 Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Ładnie, działasz coś tam z nimi? Czy jako gracz siedzisz? Jestem ciekaw jak działa pve/pvp na serwerze. Niestety brak czasu nie pozwala i nawet nie próbuje zagrać. Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 server dziala bardzo dobrze, jesli szukasz dobrze oskryptowanego Mopa to jak znalazl. Pvp/Pve/questing dziala jak nalezy Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 @Brave ani jedno, ani drugie aktywnie grać przestałem u nich przed wyjsciem 5.2 bo potwierdzili pominięcie dodatku WoD (po 5.4 będzie legion). Siedzę tylko na discordzie na kanale #coding_general bo fajnych ludzi tam można spotkać. Jak grałem na 5.0/5.1 to pvp i pve działało bez zarzutów. Na progreesie HC raptem małe błędy, ale porównując z dowolnym innym privem - lepszego nie znajdziesz. Na temat 5.2 się nie wypowiem bo nie progressowalem ToT (tylko pvp), ale na discordzie ludzie zachwalali. Co do SoO to są obawy, że na start może nie być tak pięknie - jeszcze nie wszystko dobrze przetestowane / naprawione, a oni z datą wyskakują. Do wypuszczenia HC powinno już jednak być ok. Natomiast levelowanie tutaj - cóż, jak ja levelowalem to zapomniałem, że gram na privie, a jednak MoP trochę tych skryptów ma. Link to post Share on other sites
Eleris1904 1 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Czyli polecasz ? mam dwie 80+ i sie zastanwiam czy nie pzreniesc sie z dragonlblight Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Można jeszcze przenosić? Wydawało mi się że ta usługa miała jakiś termin. Link to post Share on other sites
GuessWhosBack 11 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Transferów z ATS nie ma od początku kwietnia lub maja. Z innych serwerów nigdy nie było. Link to post Share on other sites
Recommended Posts