Cevillus 5 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Źródło: https://www.wowhead.com/news=291725/burning-crusade-and-wrath-legacy-servers-possibly-in-wows-future Calie Schie - Starsza projektantka wowa powiedziała w wywiadzie, że jeśli chodzi o serwery starszych dodatków to "są otwarci na oczekiwania społeczności i nie są przeciwko temu pomysłowi." Co o tym sądzicie ? Ja osobiście chętnie zapłaciłbym abonament żeby mieć możliwość doświadczenia tbc i wotlka na globalu. Wydaje mi się też, że to może być strategia Blizzarda na uśmiercenie wowa, gdy nie będzie się im już opłacało produkować nowych dodatków. Na live serwerze będą wychodzić jakieś małe patche typu dungeon, quest, pet, armor itp, a reszta graczy będzie mogła powrócić do swoich ulubionych dodatków sprzed lat. Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Może być ciekawe ale musieliby też zmienić lekko politykę. Wydaje mi się ze nieuchronnie WoWa umiera. I raczej nic to nie zmieni starzy fani niestety mają coraz mniej czasu z sentymentu wejdzie dużo osób, lecz nie utrzyma to się na długie miesiące - nowi zaś pójdą jako tłum i szybko wrócą na aktualny dodatek z racji na wiele uwygodnień. ps. Chciałbym być mile zaczkony się i być w błędzie Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 na wotlk chetnie zawitam Link to post Share on other sites
Raven 23 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Zawsze można zamknąć historię WoWa jakimś mocnym tupnięciem, rozwijać go dalej patchami bez dodatków, wydać W4 a potem WoW2 Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 W4 na to długo czekałem i chyba się nie doczekam. W sumie teraz już nie mam czasu na granie jak kiedyś. Link to post Share on other sites
Cevillus 5 Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 W innym wywiadzie, źródło: https://wccftech.com/blizzard-world-of-warcraft-tbc-wotlk/ Główny szef Blizzarda powiedział, że pojawią się kolejne starsze dodatki jeśli Classic okaże się sukcesem. Ciekawe swoją drogą co Blizzard w tym przypadku uzna za sukces. Próg rentowności dla takich serwerów ze starszymi dodatkami nie jest chyba tak wysoki. Nie trzeba w końcu nic od nowa wymyślać. Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Blizzard raczej nic nie zrobi nad nim sprawdzą czy cyferki zgadzają się. I jak długo będą się utrzymywały. Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Kurcze na wotlka bym się skusił : 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts