Sanay 66 Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 Ten dynamiczny realm Wrath of the Lich King będzie miał wszystkie raidy otwarte szybko po starcie. Jednak Tier 7 będzie krótszy, by przyspieszyć wprowadzenie ulubionego raidu graczy, czyli Ulduar, który będzie o wiele dłuższy. Trial of the Crusader będzie trwać tyle co Tier 7, żeby móc szybciej wkroczyć do Icecrown Citadel. XP Rate: x5 (XP Boost do x10, 72 godziny po wszystkich Realm First, Level Boost w przyszłości) Profession Rate: x3 (do 375, x1 po 375) Reputation Rate: x3 (dla frakcji przed Wrath of the Lich King, x1 dla frakcji Wrath of the Lich King) Drop Rate: x3 (nie dotyczy raidów, dungeonów i obszaru Wrath of the Lich King) Dodatki: automatyczne uczenie umiejętności, maksymalne umiejętności korzystania z broni co poziom. https://whitemane.gg/ Rejestracja: https://whitemane.gg/register/ Realmlist: Realmlist: logon.whitemane.gg Discord: https://discord.com/invite/whitemane Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 Zapowiada się ciekawy projekt. Byłeś na testach? Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted December 30, 2020 Author Report Share Posted December 30, 2020 tak, zrobilem z randomowa gildia 4-5 bosow naxx 25 w prebis gearze, w ten piatek zapowiadaja test streamline racialow, chca zbalansowac tym frakcje i zeby First kille były sprawiedliwe, ogólnie server ma być tak zlifotowany i wytuningowany żeby wszystko było aktywne, Rdf Ali/Horda crossowane od startu serwera tylko zastanawiaja sie czy zostawic do 79lvl czy frakcjowac na stałe, były rzekome stress testy z udziełem botów z różnych państw do corowego 6k populacji i dodatkowe sie DDosowali, podobno wszystko działa, jeżeli wszystko pójdzie dobrze po ich myśli a streamline zadziała i frakcje beda zbalansowane to moze być spory przełom.. maja kilka asów w rękawie jesli chodzi o promocje i marketing, nie bez powodu serwer nazywa sie Whitemane. Venator 1 Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Widziałem że dużo reklam robią, dość mądrze podchodzą do sposobu reklamy. Ogólnie wygląda jakby ktoś tam był z PL ciekaw jestem kto to tak naprawdę robi. Link to post Share on other sites
Hotline 0 Posted January 12 Report Share Posted January 12 No mam nadzieje że nagroda 10k za tournamenty pokusi ludzi.. mam dość grania na Warmane. Dodatkowo widzę że będą chcieli przechodzić na cata w przyszłości Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Wyglądają na mega doświadczoną ekipę, a przynajmniej to co robią do tej pory pokazuje że mają głowę na karku. Ciekawe kim byli wcześniej lub są. @Hotline myślę że to wiele osób skusi aby jednak tam zagrać. Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted January 17 Report Share Posted January 17 zagrac na pewno zagraja bo nie ma innego fresh wotlka. pytanie tylko na jak dlugo Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 17 Author Report Share Posted January 17 Dawno nie widziałem tak profesjonalnego teamu.. pracuja dosłownie nad każdym detalem, ekipa jest z Bułgarii i w teamie pracuje jeden polak, pytałem kto to ale nie chca zdradzić, ja podejrzewam że to ktos z DW Link to post Share on other sites
Hotline 0 Posted January 19 Report Share Posted January 19 Ally/ Horda ? Gdzie uderzacie ? Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Z tego co widze to 2 w alliance, i jedna w Hordzie, ja ide do alliance tylko że z class lista. Link to post Share on other sites
Heartbleed 1 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi tam z tymi klientami classic i modern, w sensie co stamtąd pobrać żeby gierkę odpalić? xD edit: dobra, już nie ważne, zwarzywiłem i nie ogarnąłem przez chwilę, ale już kumam xd Venator 1 Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted January 23 Report Share Posted January 23 I jak tam podsumowanie x godzin grania? Ogólnie wygląda to na mega profeska (fixy i logowanie przy x online praktycznie instant). Nie miałem czasu grać, obejrzałem sobie stream chwilę. Macie jakieś doświadczenia już odnośnie świata? Link to post Share on other sites
voodoo 1 Posted January 25 Report Share Posted January 25 serwe to bugland, cos mi sie wydaje ze 1-2msc i bedzie pusto Link to post Share on other sites
HolyMaster 43 Posted January 25 Report Share Posted January 25 19 minut temu, voodoo napisał: serwe to bugland, cos mi sie wydaje ze 1-2msc i bedzie pusto A coś bardziej merytorycznego? Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted January 25 Report Share Posted January 25 spotykam sie z opiniami ze duzo bugow i dcki co chwile Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 26 Author Report Share Posted January 26 80 wbity, z większych bugow w Coldarra nie działa Q na smoka a jak sie zrobi to za 5/6 razem fartem, chain pulle/combat bugi troche upierdliwe na dungach, a tak to jeszcze nie napotkałem większych problemów. Myślę, że zamiast się chwalić i samemu wystawiać ocenę najlepszego serwera... powinni zadbać bardziej o detale i szybko naprawiać błędy. Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted January 26 Report Share Posted January 26 Ja jedyne co doczytałem to fala właśnie błędów i botów grających. Gdzieś ktoś na ich discord chyba dał filmik jak w SW przy GB cały czas chciało przejść przez ścianę. A więc ciut exploitów przynajmniej na początku działało. @Sanay a serwer z stabilnością na dziś dzień? Link to post Share on other sites
szachmat 0 Posted January 26 Report Share Posted January 26 Podobno racial humanow jest dodany dla hordy? Niestety mogłem wbić tylko na 2 godzinki... ktoś się orientuje w balansie frakcji? Czy jest problem z kolejkami na BG? Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 26 Author Report Share Posted January 26 Balansu na pewno nie ma A 70/30 H może nawet gorzej.. jak tak dalej będzie i nic z tym nie zrobia to daju mu max 2mies. @Venator Ktoś umyślnie cały czas crashuje server, lagów i spadków fps nie ma w większych lokaacjach także stabilny jest.. ale nie poradza sobie z tym serwerem.. nie wierze w to. Link to post Share on other sites
voodoo 1 Posted January 26 Report Share Posted January 26 wlasnie wywalilo baze danych XD wiec serwer nie przetrwal nawet 1msc, wbilem ledwo 70lvl. Pierwsze zle dziajace rzeczy zauwazylem juz w okolicach 20lvlu. Link to post Share on other sites
szachmat 0 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Bez przesady, to tylko priv, a nie serwer stacji kosmicznej. Zawsze będą jakieś bugi, jakies crashe. O Ile będzie reakcja obsługi serwera to wszystko jest spoko. Tylko ten balans frakcji, ktoś może się wypowiedzieć odnośnie sytuacji z BG/WG? BO zamierzam pograć głownie PVP, na pve nie mam niestety już czasu. A nie chcę stać w kolejce przez 2h, bo z moim czasem na granie nie zagram wcale Link to post Share on other sites
Venator 34 Posted January 27 Report Share Posted January 27 @szachmat mam podobnie, dlatego grywam w ARK i czasami w WOT :P. Do wowa jedynie priv może mnie przekonać, jednak czekanie na cokolwiek nie pokrywa się z możliwościami jakie mam odnośnie czasu. Link to post Share on other sites
Sanay 66 Posted January 27 Author Report Share Posted January 27 8 godzin temu, szachmat napisał: ktoś może się wypowiedzieć odnośnie sytuacji z BG/WG? BO zamierzam pograć głownie PVP, na pve nie mam niestety już czasu. @szachmat bywało 120 ali vs 15/20 H :d wiadomo że z dnia na dzień Hordziaków przybywa ale dysbalans jest drastyczny.. Wystarczyło by wprowadzić racial swift w obu frakcjach i nie było by problemu, serwer był by maksymalnie zmodyfikowany na potrzeby balansu frakcji i serwer by przetrwał w najgorszych krytycznych momementach każdego Progressu. Co do PvP miejmy nadzieję że wprowadz crossBattleground. A ludzie na nim graja bo nie ma innej dobrej alternatywy.. Comunity jest niebywale zróżnicowane, nie brakuje chyba nikogo Link to post Share on other sites
szachmat 0 Posted January 28 Report Share Posted January 28 22 hours ago, Venator said: @szachmat mam podobnie, dlatego grywam w ARK i czasami w WOT :P. Do wowa jedynie priv może mnie przekonać, jednak czekanie na cokolwiek nie pokrywa się z możliwościami jakie mam odnośnie czasu. Dlatego przestałem grać na classicu. Wybrałem hordę, wbiłem 60, coś tam zrobiłem jakies MC/bwl i jak mam czasu na granie jakies 2- maks 3 godziny czasami, a kolejka na BG trwa 2h+ dla hordy.. to nie szło grać To ja sobie pomęcze tego whitemane, zanim dobiję jakiś sensownu lvl może coś fajnego będzie z serwera Link to post Share on other sites
Dudosz 11 Posted January 28 Report Share Posted January 28 obstawiam ze serwer dlugo nie pozyje bo sunwell oglosil fresh realm Link to post Share on other sites
Recommended Posts