Dudosz 6 Report post Posted April 19, 2015 Kupie konto battlenet do gry Hearthstone z wymogami poniżej: Region serwera:EuropeIlość rewersów:dowolnaPoziom:- Odblokowane przygody:Naxx w pelni odblokowane, (BRM niekoniecznie)Dane kontaktowe: [email protected]Dodatkowe informacje:Interesuję mnie konto na którym znajduje się większość kart do decków tak by można było spokojnie grać każdym rodzajem decku(czy to handlock,Controle,Zoo,FaceHunty itp) oraz dużą ilością legend Propozycje słać na PW lub maila ,cena do uzgodnienia PS:Zatwierdzajcie w załącznikach SS-y z konta na których uwiecznione będą wszelakie legendy,odblokowany Naxx,decki itp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adam Report post Posted July 5, 2015 Witam, czy to nadal aktualne ? Mam na sprzedaż konto z 43 kartami legendarnymi, wszystkimi kartami innego rodzaju dla wszystkich klas, w pełni odblokowanym naxx i brm, kilkoma złotymi bohaterami dużą ilością złotych kart, prawie wszystkimi tłami kart, sporą ilością dustu i golda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ad4m 0 Report post Posted July 5, 2015 Witam, czy to nadal aktualne ? Mam na sprzedaż konto z 43 kartami legendarnymi, wszystkimi kartami innego rodzaju dla wszystkich klas, w pełni odblokowanym naxx i brm, kilkoma złotymi bohaterami dużą ilością złotych kart, prawie wszystkimi tłami kart, sporą ilością dustu i golda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cinmar 0 Report post Posted March 6, 2016 Ja mam konto z podstawowymi uniwersalnymi legendami (boom, sylwana) i kompletem przygód (Naxx, BRM, LoE). Złożone decki mech mage, oil combo rogue, aggro paladin, renolock, control warrior. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Trucik Report post Posted March 19, 2017 Kupie konto, które posiada przygody w szczególności NAX, którego nie da się już kupić. Im więcej skrzydeł tym więcej zapłacę p.s. max 70PLN Kontakt [email protected] Quote Share this post Link to post Share on other sites